Headerbillede_Livsvejledning

Det er vores tanker, der laver rod i vores liv

Livsvejledning er for dig, der er træt af at ase, mase og kæmpe med livet. Der var engang, hvor jeg troede, livet skulle være hårdt. Jeg tog fejl og fandt heldigvis vejen ud i livets lys, men det kostede blod, sved og tårer – og næsten mit liv.

Livet kan føles som en svær opgave. Faktisk er livet ret simpelt, men vi gør det svært. Ofte fordi vi lader vores tanker og følelser styre for meget. Vi har det med at blive kaprede af vores tanker. Gennem øget bevidsthed og ved hjælp af Tankesystemerne Frygt og Kærlighed, hjælper jeg dig til at se dit liv og dine udfordringer i et nyt lys.

“Pia er en spirituel lærer af guds nåde. En af de absolut bedste, jeg har mødt på området for selvudvikling og oplysning, både herhjemme og internationalt”. Læs hele udtalelsen.

Hos mig møder du stor personlig erfaring og høj faglig viden. Du møder én, der har gennemlevet flere større kriser, og er kommet igennem som et helt og harmonisk menneske. Jeg arbejder kun med værktøjer, jeg selv anvender og har gjort det i årevis. Jeg ved, de virker.

 

Har du spørgsmål inden køb, kan du sende mig en e-mail: pg(at)piaglavind.dk.

Mentor for ACIM-studerende

‘A Course in Miracles’ har været mit personlige livsgrundlag i en del år. Jeg kontemplerer og studerer selv dagligt, og er optaget af at bruge min viden på praktisk og jordnær vis.

Jeg underviser ikke i ACIM, men tilbyder mentorordning og sparring. Som mentee er det et krav, at du arbejder aktivt med Kurset. Hvis du ikke allerede har en praksis, skaber vi en passende plan for dit studie.

Ønsker du mentoring eller sparring omkring ACIM, bedes du sende en mail med en kort introduktion af dig selv til: pg(at)piaglavind.dk. Nævn gerne lidt om dine erfaringer med Kurset.