Headerbillede_referencer

ORD OM MINE FOREDRAG

 “Jeg vil takke dig for dit foredrag i går. Du rørte mig dybt. At høre et menneske stå foran andre og fortælle sin historie med åbent hjerte og turde være i sin sårbarhed og samtidig også vise sin styrke, jamen det giver så meget. Jeg vil aldrig glemme den oplevelse jeg fik i går. Jeg har været til mange gode foredrag, gennem mange år, men aldrig som dit i går. Det var afgjort det bedste jeg har oplevet. Du sætter fodspor. Tusind tak.”
Käthe Tlemcani

“Jeg oplever Pia som autentisk, reflekterende og uhøjtidelig. Hun er humoristisk, bundærlig og hendes personlige historie har gjort hende til et intenst og fængslende væsen, som løfter og inspirerer alle i salen.”

Kenneth Paaske-Møller,

Teamleder

“Et varmt, inderligt og åbenhjertigt foredrag som på det kraftigste kan anbefales.”

Benny Severin Hansen

“Pia Glavind står ren og funklende som et lys med stærke rødder dybt forankret i jorden. Hun har en helt særlig evne til at formidle blandingen af sårbarhed, autencitet og styrke på en måde, så vi alle vil følge hende til verdens ende – både ned i det mørkeste sjæledyb, hvor frygten har kontrollen og helt op i de aller øverste spirituelle lag, hvor alt er muligt. Pia deler ærligt og kærligt ud af sin personlige historie, med dramatisk indlevelse som gør indtryk – og skarp indsigt, som skærer gennem al tvivl – at vi har et valg mellem frygt og kærlighed. Pias foredrag er underholdende og oplysende på samme tid, og hun leverer med ærlighed, autencitet og generøsitet. Mange dage er nu gået, siden jeg oplevede Pia og hendes foredrag. Hendes energi og budskaber sidder stadig i mig.”

Lotte Arnsbjerg,

professionel skuespiltræner og performancecoach

“Jeg kan på det varmeste anbefale foredrag af Pia Glavind. Pia’s foredrag er ualmindeligt medlevende, tankevækkende og sætter tingene i perspektiv. Flot!”

Niels Christian Schou

 “Mange tusind tak for dit fabelagtige foredrag. Så levende, intenst og relevant med dine specifikke værktøjer og samtidig velformuleret og enormt skræddersyet til vores behov. Du har virkelig ramt plet.”

Barbara Diemi,

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

 “Det bedste foredrag jeg nogensinde har hørt.”

Eva Bryld

DET SIGER KLIENTERNE

“Du viser en meget fintfølende respekt for det menneske, du sidder over for. Der er mange, der kan lytte. Der er mange, der kan øve sig i at være til stede i en lang seance. Men der er ikke ret mange, der kan få en modpart til selv at formulere, hvad man har brug for – uden man selv vidste det før mødet med dig. Du er meget til stede i vores samtaler og du lærer mig at stå ved mig selv med det, jeg nu engang indeholder. Du har selv arbejdet med svære ting, der har givet dig et mod, en visdom, en lykke, et livsmod, som du er god til at give videre til andre. Bliv ved med det.”
Bodil Bøiehøj

“I samtale med Pia rykker man ind i en anden dimension, hvor selv de tungeste tanker og problemer synes at opløses i en ny forståelse af mening og læring. Det er ikke synd for dig, og livet er ikke en meningsløs række af ubehageligheder, men sjælens rejse mod mere lys, kærlighed og indsigt. Hun er selv på denne rejse og overvinder på grund af sin sygdom dagligt udfordringer, der ville tvinge den stærkeste i knæ. Igen og igen har jeg set hende løfte sig selv og andre mennesker ud af kroppens og sindets begrænsninger og ind i sjælens ekspansive rige. Pia er en spirituel lærer af guds nåde.  En af de absolut bedste, jeg har mødt på området for selvudvikling og oplysning, både herhjemme og internationalt. Mine varmeste, varmeste anbefalinger”.

Nina Bentzon-Ehlers,

spirituel astrolog og forfatter, jur. BA.

“Pia has a very professional approach and with her warm nature and personal touch she has transformed our sessions to very precious moments in my life. I warmly recommend Pia.”

Snezana Jevtovic

“Den supervision, du gav i mig i mandags, var lige så fantastisk som sidst. Jeg mærker, du står med hænderne godt nede i bolledejen og ved besked. Når jeg kontakter dig, fordi jeg er skrækslagen for at miste min datter til canceren, får jeg en hel speciel følelse af ro. Den feedback du giver er SÅ ægte.”

Dorte Gabrielsen

“Pia hjalp mig med at finde ind til mig selv, mine værdier og ‘back on track’. Jeg oplevede en autentisk, nærværende vejleder, der lynhurtigt skabte klarhed over det, der forhindrede mig i at nå mine mål.”

Kenneth