Sæt dig selv fri

Slut fred med nag, mistrivels og skyldfølelse.

Forbind dig til intens livsglæde og livsudfoldelse.

Du er her, fordi noget i dit liv bringer dig smerte eller bare ikke virker

Vi har alle smertepunkter, der ofte er opstået meget tidligt i vores liv. Vi bærer dem med os i livets rygsæk, der bliver tungere og tungere som tiden går. Vi aser og maser, søger kærlighed og glæde, og vil egentlig bare være lykkelige. Hvorfor er det så svært, tænker vi og føler os middelmådige og utilstrækkelige.

Sæt dig selv fri viser dig vejen ud af den tilstand. Forløbet hjælper dig til at forlade dit mentale fængsel og sætte din sjæls mangfoldige gaver i spil. Det sker gennem et onlineforløb på 30 dage.

Du er nysgerrig på forløbet fordi, du:

 • ønsker at øge din bevidsthed
 • er træt af at hænge fast i mønstre, relationer og følelser
 • er frustreret over at mangle ’nogen’ eller ’noget’

Forløbet vil gøre dig i stand til at:

 • slippe smertefulde erindringer fra fortiden
 • forstå dit sinds potentiale
 • optimere dine relationer

Det er skabt til dig, der:

 • ønsker færre konflikter og mere fred
 • er parat til at slippe tung livsbagage og rykke ind i dit skaberfelt
 • er klar til at tage ansvar og trække i arbejdstøjet

Tid og arbejdsmængde

Min erfaring har lært mig, at transformation kræver arbejde. Hvis jeg skal tale billedligt, arbejder vi ikke med blomsternusseri i dette forløb. Vi graver rødder op og anlægger nye haveområder. Vi skaber grundlæggende forandring, og det kan godt koste lidt sved på panden. Men der er også velgørende pauser i arbejdsprocessen.

I Sæt dig selv fri skal du læse dig til vigtig og afgørende viden. Det er ikke uoverskuelige mængder, men derimod nødvendig information. Og du får det i mindre portioner, tilpasset det enkelte trin i processen. Dernæst skal du skrive. Jeg anvender skriveterapi, fordi det udgør en aktiv handling. Skriveterapien er din skovl og dit hakkejern. Forløbet arbejder dybt og det vi laver, er ikke noget, man kan tænke sig til. Det er handling, der skaber forvandling. Hvor meget og hvor længe du skriver, er op til dig. Du kan bruge alt lige fra 2 timer til flere dage på hvert trin i forløbet. Valget er dit og resultatet er dit. Og det du skriver, forbliver privat.

Jeg har lavet personlig udvikling i mange år og har arbejdet meget på at få et bedre forhold til X. Jeg har arbejdet med, at der ikke er noget i den ydre verden, der kan give mig en følelse indvendigt, og jeg har arbejdet med spejling, men X kunne alligevel irritere mig. Jeg følte mig kritiseret eller at X kritiserede mine børn. Jeg blev også irriteret over prioriteringer og forventninger fra X’s side. Efter dette forløb har jeg følt mig elsket og mærker en dybere kærlighed til X. Jeg har ikke længere brug for at forsvare mig eller mine børn. Jeg er glad og fyldt med energi. Jeg føler, at jeg står et helt nyt sted end før dit forløb. Det er som om, at jeg er sprunget flere trin op ad trappen — udtalelse fra Bettina Vinten.

De fire trin vi skal igennem:

Forløbet består af:

 • 4 online moduler, som afvikles over 30 dage.
 • Du modtager en e-mail hver uge med oplæg og konkrete opgaver.
 • Velkomstvideo med en personlig historie til din inspiration.
 • Arbejdsark mm. som du også kan anvende i andre sammenhænge, hvor personlig udvikling indgår.
 • Kildehenvisninger og videoer med inspiration.
 • Adgang til lukket Facebookgruppe, hvor jeg besvarer spørgsmål. Du har evig adgang til gruppen.

 

Hvorfor er det lige præcist Sæt dig selv fri, der kan hjælpe dig?

Dette forløb giver dig min viden om, og erfaringer med at slippe det, der holder os mennesker tilbage. Jeg har selv gået vejen siden 2013 (og gør det stadig) og har det som speciale i arbejdet med mine klienter. Jeg ved, at processen og dette forløb virker og jeg ønsker af hele mit hjerte, at alle mennesker får chancen for at blive sat fri. Vi fortjener det og verden har brug for det.

Hvis du skulle have forløbets viden direkte fra mig i et 1:1 forløb, ville det koste 3 gange så meget. Derudover ville du være nød til at bevæge dig til en anden geografik lokation hver gang. Et online forløb afviklet i dit eget tempo, er både smartere og billigere.

Under forløbet vil du blandt andet lære at:

 • skabe klarhed og et solidt grundlag for sunde beslutninger
 • skelne mellem fakta og følelser
 • slippe offertænkning (den har vi alle) og blive en fredelig kriger
 • være i stand til at forlade dit mentale fængsel og gå ud i friheden

En investering i dit mentale helbred

Forløbet Sæt dig selv fri er en investering i dit mentale helbred. Måske den vigtigste investering i dit liv. Det er et forløb over 30 dage, hvor du hver uge modtager en e-mail med fagligt oplæg og tilhørende opgaver.

Skal du være den næste til at leve i frihed og balance med dit Sande Jeg?

Det koster  kun kr. 3.600,- at sætte dig selv fri og komme ind i nuets kraftfulde felt.

 

 

Det du lærer i forløbet, vil komme dig til gavn i mange af livets facetter og du kan gentage processen med de 4 trin igen og igen, resten af dit liv.