“I samtale med Pia rykker man ind i en anden dimension, hvor selv de tungeste tanker og problemer synes at opløses i en ny forståelse af mening og læring. Det er ikke synd for dig, og livet er ikke en meningsløs række af ubehageligheder, men sjælens rejse mod mere lys, kærlighed og indsigt. Hun er selv på denne rejse og overvinder på grund af sin sygdom dagligt udfordringer, der ville tvinge den stærkeste i knæ. Igen og igen har jeg set hende løfte sig selv og andre mennesker ud af kroppens og sindets begrænsninger og ind i sjælens ekspansive rige. Pia er en spirituel lærer af guds nåde.  En af de absolut bedste, jeg har mødt på området for selvudvikling og oplysning, både herhjemme og internationalt. Mine varmeste, varmeste anbefalinger”.

Nina Bentzon-Ehlers, spirituel astrolog og forfatter, jur. BA. – www.ninabentzon.dk


“Pia has a very professional approach and with her warm nature and personal touch she has transformed our sessions to very precious moments in my life. I warmly recommend Pia.”

Snezana Jevtovic


“Den supervision, du gav i mig i mandags, var lige så fantastisk som sidst. Jeg mærker, du står med hænderne godt nede i bolledejen og ved besked. Når jeg kontakter dig, fordi jeg er skrækslagen for at miste min datter til canceren, får jeg en hel speciel følelse af ro. Den feedback du giver er SÅ ægte.”

Dorte Gabrielsen


“Pia hjalp mig med at finde ind til mig selv, mine værdier og ‘back on track’. Jeg oplevede en autentisk, nærværende vejleder, der lynhurtigt skabte klarhed over det, der forhindrede mig i at nå mine mål.”

Kenneth Paaske-Møller