“Fantastisk tilgang til at tale om et stort og svært emne. Overførbart til mange af livets udfordringer.”
Tine Kragelund

“Helt fantastisk formidler! Relevant! Meget levende, og interessant og fænglende at foredragsholderen bruger mange personlige eksempler, erfaringer, refleksioner og idéer.”
Ukendt navn

“Pia er givende, ærlig og livsbekræftende.”
Karina Lindvig Fox Maule

“Foredraget giver indsigt i én selv, viden om eksakte værktøjer,og livsenergi. Alle vil få glæde af det. Tusind tak Pia.”

Britta Jacobsen

“Pia er en ener med en fortryllende fortællerevne, som tryllebinder én. Man spejler sig i hendes
oplevelser, mod, handling og ærlighed. Hun minder én om livets skrøbelighed og styrke, og at være ydmyg, taknemmelig og lykkelig for livet.”
Sophia

“Pia Glavind står ren og funklende som et lys med stærke rødder dybt forankret i jorden. Hun har en helt særlig evne til at formidle blandingen af sårbarhed, autencitet og styrke på en måde, så vi alle vil følge hende til verdens ende – både ned i det mørkeste sjæledyb, hvor frygten har kontrollen og helt op i de aller øverste spirituelle lag, hvor alt er muligt. Pia deler ærligt og kærligt ud af sin personlige historie, med dramatisk indlevelse som gør indtryk – og skarp indsigt, som skærer gennem al tvivl – at vi har et valg mellem frygt og kærlighed. Pias foredrag er underholdende og oplysende på samme tid, og hun leverer med ærlighed, autencitet og generøsitet. Mange dage er nu gået, siden jeg oplevede Pia og hendes foredrag. Hendes energi og budskaber sidder stadig i mig.”

Lotte Arnsbjerg, professionel skuespiltræner og performancecoach

“Mange tusind tak for dit fabelagtige foredrag, så levende, intenst, relevant med dine specifikke værktøjer og samtidig velformuleret og enormt skræddersyet til vores behov. Du har virkelig ramt plet.”
Barbara Diemi, Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

“Nærværende, ærlig og meget naturligt fortalt til trods for den barske virkelighed, som det omhandlede.”

Line Rieper-Holm


“Jeg oplever Pia som autentisk, reflekterende og uhøjtidelig. Hun er humoristisk, bundærlig og hendes personlige historie har gjort hende til et intenst og fængslende væsen, som løfter og inspirerer alle i salen.”

Kenneth Paaske-Møller, Teamleder

“Jeg vil takke dig for dit foredrag i går. Du rørte mig dybt. At høre et menneske stå foran andre og fortælle sin historie med åbent hjerte og turde være i sin sårbarhed og samtidig også vise sin styrke, jamen det giver så meget. Jeg vil aldrig glemme den oplevelse jeg fik i går. Jeg har været til mange gode foredrag, gennem mange år, men aldrig som dit i går. Det var afgjort det bedste jeg har oplevet. Du sætter fodspor. Tusind tak.”

Käthe Tlemcani

“Jeg kan på det varmeste anbefale foredrag af Pia Glavind. Pia’s foredrag er ualmindeligt medlevende, tankevækkende og sætter tingene i perspektiv. Flot!”

Niels Christian Schou

“Et varmt, inderligt og åbenhjertigt foredrag som på det kraftigste kan anbefales.”
Benny Severin Hansen

“Det bedste foredrag jeg nogensinde har hørt.”
Eva Bryld

“Jeg synes du udstråler varme og styrke. Du har så meget nærvær, at jeg blev meget rørt. Din søn har en meget nærværende mor og jeg håber, og ønsker jer begge to MANGE vidunderlige år sammen.”

Lina Nørup-Nielsen

“Du er en super dejlig og medrivende person.”

Eve Rosenkilde Løwe