Dette websted ejes af

Pia Glavind, Carlshøjvej 52, 2800 Kgs. Lyngby

Tlf. 5056 8717 – pg@piaglavind.dk

CVR nummer 27751091

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Beskrivelse af databehandlingen

Formål:

  • Levering af mine produkter og tjenester: Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på.
  • Levering af nyhedsbreve: Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.
  • Kundeservice: Support i forbindelse med dine køb og abonnementer samt øvrige henvendelser.
  • Online markedsføring: Personoplysninger anvendes til online markedsføring f.eks. på Facebook og Instagram.

Kategorier af personoplysninger

Jeg behandler flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

Kilder

Jeg har fået dine oplysninger:

  • Direkte fra dig via min hjemmesides tilmeldning til nyhedsbreve eller tilmelding til nyhedsbrev andre steder på internette, f.eks. Facebook.
  • Direkte fra dig i fobindelse med køb af produkter eller ydelser.
  • Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige f.eks. sociale medier.
  • Min databehandler Mailchimp.

Behandlingsgrundlag

Det er nødvendigt for mig at ligge inde med disse oplysninger på grund af:

  • Min legitime interesse i at markedsføre mine produkter.
  • Så jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
  • Så jeg kan overholde en retlig forpligtelse f.eks. i henhold til bogføringsloven.

Modtagere

Jeg har indgået databehandleraftaler med nedenstående databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. Jeg kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

  • PayPal til betaling af produkter og ydelser.
  • DPD til håndtering af køb af produkter.
  • Mailchimp til håndtering af mailadresser i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.

Opbevaring

Jeg opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt herunder:

  • I forbindelse med nyhedsbreve: Så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og jeg ikke er forpligtet til at opbevare personoplysninger f.eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.
  • I forbindelse med køb af ydelser eller produkter: I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.
  • Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Oplysninger, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Pia Glavind, Carlshøjvej 52, 2800 Kgs. Lyngby

Tlf. 5056 8717 – pg@piaglavind.dk

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige oplysninger, lige som du har ret til at få udleveret oplysninger i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine oplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende mig en anmodning herom til overnævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke tit behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve eller markedsføring tilbage, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i bunden af den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over piaglavind.dk’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00, e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies

Dette sites bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer, og til at analysere trafik. Jeg deler også oplysninger om din brug af websitet med mine partnere inden for sociale meder, annoncepartnere og analysepartnere. Mine partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.