Headerbillede_Om Pia

To måder at være i livet på

Det tog mig lang tid at opdage, men i dag ved jeg, at der grundlæggende kun findes to måder at være i livet på; enten som offer eller som kriger. Vi er alle ofre fra tid til anden. Døm ikke dette faktum, men rejs dig som en kriger.

“Vi vælger ikke altid, hvad der rammer os, men vi vælger selv, hvordan vi reagerer på det, der rammer os”  –  citat af Fernando Savater

Hvad vi tænker, vælger vi selv

Mit liv har været præget af sygdom og død. Også af psykisk vold. Jeg kunne have valgt at gå ind i mørket og lukke ned. Leve på autopilot og beklage mig. Men det nægter jeg.

Livets vigtigste valg står mellem lys og mørke. Jeg vælger krigerens lyse vej; accept, ansvar og handling. Resultatet er blandt andet glæde, nærvær, begejstring og nysgerrighed. Det er et valg, jeg tager hver morgen og flere gange i løbet af dagen. Det er en måde at være i livet på – en livsstil.

Tankesystemet Frygt eller Kærlighed

Jeg har brugt mine livskriser til at blive klogere på mig selv og livet. For mig er det at befinde sig i en krise en invitation til at gå et niveau dybere i sin personlige og åndelige udvikling. Vi er så meget mere end blot vores krop, og mit holistiske livssyn gør, at jeg altid inddrager både krop, sind og ånd. I mit personlige liv og mit virke.

Offeret i os er fanget på Frygtens Vej og tænker lavtvibrerende tanker. Når vi rejser os som krigere, aktiverer vi Kærlighedens Vej og tænker højtvibrerende tanker.

Jeg brænder for at inspirere mennesker til at se alternativet til frygt og lidelse. Jeg har selv mærket afmagten og kender dens natur og energi. Jeg kender også følelsen af, at gøre op med den og vælge dens modstykke; indre ro, lyksaglighed, nærvær og tillid.

Livet er livet værd, også når det er svært

Læs min livshistorie i korte glimt.

Besøg min LinkedIn profil.

Foretag en bookning på 5056 8717.