+45 5056 8717 pg@piaglavind.dk
Headerbillede_Livsvejledning

Det er vores tanker, der ødelægger vores liv

Livsvejledning er for dig, der er træt af at ase, mase og kæmpe med livet. Der var engang, hvor jeg troede, livet skulle være hårdt. Jeg tog fejl og fandt heldigvis vejen ud i livets lys, men det kostede blod, sved og tårer – og næsten mit liv.

Livet er ikke svært. Det er os selv, der gør det svært. Hvis du er parat til at se dit liv og dine udfordringer i et nyt lys, kan jeg støtte dig på rejsen til større glæde og dyb tilfredshed. Med dig selv og dit liv.

“Pia er en spirituel lærer af guds nåde. En af de absolut bedste, jeg har mødt på området for selvudvikling og oplysning, både herhjemme og internationalt”. Læs hele udtalelsen.

Faglighed, erfaring og kærlig omsorg

Hos mig møder du stor personlig erfaring og høj faglig viden. Du møder én, der har gennemlevet flere større kriser, og er kommet igennem som et helt og harmonisk menneske. Jeg arbejder kun med værktøjer, jeg selv anvender og har gjort det i årevis. Jeg ved, de virker.

Få støtte i din proces

Når livet gør ondt og driller, er der ingen grund til at vandre videre i ensomhed, mørke og frustration. Jeg underviser og vejleder mennesker i at øge deres bevidsthed, og blive bedre til at leve livet med udgangspunkt i deres sande essens. Jeg arbejder med læringen omkring det falske selv og det Sande Jeg.

Hvis du er træt af at lide, er du velkommen til en session hos mig. Mit arbejde tager udgangspunkt i åndelig psykoterapi. Jeg arbejder med udgangspunkt i dit konkrete liv og det du oplever – lige nu og her.

Book tid på telefon: 5056 8717 eller send en e-mail til: pg(at)piaglavind.dk.