Mennesket har to stemmer i sig og de taler uafbrudt. Det er Frygtens Stemme overfor Kærlighedens Stemme. Hvilken af dem du lytter til, er afgørende for dit liv, dit helbred og dine relationer.

Jeg fik en brat opvågning i 2013, da lægen sagde, jeg havde uhelbredelig kræft. Jeg var 46 år gammel og enlig mor til en søn, der mistede sin far som 10-årig. Den dag startede min vandring på Frygtens Vej og det tog en kraftanstrengelse at forlade den. Det lykkedes og i dag lever jeg i fuld tillid til livet. Jeg er mere vågen, nærværende og lykkelig end jeg nogensinde har været.

Det var fra det mørkeste dyb, min rejse mod lyset begyndte.

Jeg har aldrig mødt et menneske, der ikke kæmpede med et eller andet. Vi møder alle modstand, udfordringer og kriser. Hvad der får os i knæ, interesserer mig ikke så meget. Det jeg har fokus på, er hvordan vi rejser os igen og kommer tilbage til et liv fyldt med livsglæde, trods den modstand livet byder os.

Vi kæmper med livet i forskellige sammenhænge, men i virkeligheden kæmper vi med os selv. Det er en indre kamp mellem Frygtens Stemme og Kærlighedens Stemme. Når vi får øje på det, åbner en helt ny og fredfyldt verden sig. En verden uden stress, bekymringer, irritation og trang til at fixe andre og livet. Tillid og glæde overtager scenen.

Ved dette foredrag inviteres deltageren ind i universet af Frygt og Kærlighed. Jeg deler mine observationer og erfaringer, såvel som mine virksomme redskaber til et liv uden konflikter, ensomhed og fortvivlelse – uagtet hvad der foregår i den ydre verden.

I dag lever jeg fuldt ud og deler mine erfaringer med håb om at vække flest muligt fra den frygt, der hærsker i vores verden, vores hverdag og vores sind. Der findes en vej til indre fred. Hør hvordan du finder den.


Målgrupper:

  • Mennesker med interesse for mental og psykisk sundhed
  • Dig, der ønsker at leve med glæde og indre fred som grundessens
  • Personer, der arbejder med syge og dødende
  • Patientforeninger

Muligheder:

Dette foredrag kan også bookes som foredrag i din egen stue. Det kræver min. 6 deltagere og udbydes pt. i København og Nordsjælland. Kontakt mig for pris og praktiske detaljer.

Varighed: 1-2 timer alt efter ønske og målsætning.

For bookning skriv til pg@piaglavind.dk eller ring på 5056 8717.