Headerbillede_foredrag

Brug livet – også i modgang

Vi skal bruges livets modgang til vækst – både i privatlivet og på arbejdspladserne.

Jeg har en særlig måde at være i livet på, og mine budskaber kommer fra et liv med flere større livskriser. Min livsstrategi og det tankesystem jeg mestre, har hjulpet mig til at forlade offer-rollen og blive en fredelig kriger.

Smerte er uundgåelig – lidelse er et valg

Vi møder alle udfordringer. Hvordan håndterer du livet, når det driller? Og hvad gør du som leder, når medarbejdere bruger tid på ‘the blame game’? Frem for at tage ansvar og få løst opgaverne.

Lad mig ruske lidt op i tilhørernes liv. Lad mig dele mine indsigter og inspirer til et liv uden brok, drama, frygt, stress og bekymringer. Lad mig anspore deltagerne til at tage ansvar og tilsætte handling. Mine autentiske beretninger giver stof til eftertanke.

Pias foredrag er underholdende og oplysende på samme tid, og hun leverer med ærlighed, autencitet og generøsitet. Mange dage er nu gået, siden jeg oplevede Pia og hendes foredrag. Hendes energi og budskaber sidder stadig i mig.”

Lotte Arnsbjerg

Foredrag, målgrupper og varighed

  • Tag magten hjem  – et foredrag om bevidsthed og ledelse. Du er chef for ca. 70 billlioner celler i din krop. Ansvar er nødvendigt for din overlevelse og trivsel.
  • Kunsten at mestre livet – du har to stemme i dig. Hvilken du lytter til, er afgørende for dit liv. Lær at skelne, og du vil højne din glæde, tilfredshed og indre fred.

Inspiration og nærvær, både af autencitet

ForedragsholderMine foredrag er båret af autentiske budskaber, og jeg har en kuffertfuld af konkrete værktøjer, som jeg flittigt deler med tilhørerne. Indholdet tilpasses målgruppen og jeg sætter en ære i at gøre mine budskaber aktuelle gennem perspektivering til den hverdag, vi alle kender.

Jeg er blottet for berøringsangst, når det gælder livets store spørgsmål og svære udfordringer. Jeg tør vise min sårbarhed men også min styrke.

Humor og selvironi er vigtige ingredienser i mit liv og derfor er tonen let og forfriskende, når jeg går på scenen.