Headerbillede_foredrag

Bevidsthed, bevidsthed, bevidsthed

Jeg holder foredrag for både erhvervsliv, patientorganisationer og private. Den grundlæggende essens er næsten altid den samme: Vær bevidst om det, du har gang i. Du har kun ét liv, brug det med visdom.

Min indgangsvinkel er altid tilpasset målgruppen og jeg kan have mange forskellige udgangspunkter. Få inspiration herunder og spørg gerne til andre fokusområder. Jeg synes altid, det er spændende at få en ny og anderledes opgave.

Emner til erhvervslivet

 • Hvad har sygdom og lederskab til fælles? En hel del. Vi er hver især chef for ca. 70 billlioner celler. Lederskab bør interessere alle.
 • Hvordan vender man en brokkekultur? Helt konkret og med sjove brugbare værktøjer.
 • Hvordan kan jeg som leder anspore til en krigermentalitet med fokus på ansvar og handling?

Emner til patientforeninger

 • Du er ikke din diagnose. Læs evt. denne artikel.
 • Hvordan kan jeg bruge mine tanker og følelser, til at navigere i det svære?
 • Hvordan finder jeg meningen med mit liv? Lad mig inspirere dig og give dig værktøjer til det.

Andre vinkler

 • Hvordan kan en rejse fra krise til vækst se ud. Hør min og lad dig inspirere.
 • Højere bevidsthed gennem livskriser (skilsmisse, fyring, sygdom, sorg etc.)
 • Tilgivelse, den største og smukkeste gave du kan give dig selv. Få fingre i min 4-trins proces.
 • Ægte selvkærlighed, som ikke har noget med massage og pedicure at gøre. Hvordan gør man?

Hvad berettiger mig at tale om disse emner?

Jeg har gennemlevet et liv med flere større livskriser. Jeg fejer ikke tingene ind under gulvtæppet, men har hver gang taget livtag på krisen og vendt det hele på hovedet. Jeg mener, at intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Jeg har en særlig måde at være i livet på og brænder for at inspirere mennesker til eftertænksomhed og justeringer i deres liv, inden det er for sent. Min livsstrategi og det tankesystem jeg mestre, har hjulpet mig til at forlade offerrollen og blive en fredelig kriger. Du kan læse udtalelser fra tidligere deltagere her.

Smerte er uundgåelig – lidelse er et valg

Vi møder alle udfordringer. Hvordan håndterer du livet, når det driller? Og hvad gør du som leder, når medarbejdere bruger tid på ‘the blame game’, frem for at tage ansvar og få løst opgaverne?

Lad mig kærligt ruske lidt op i tilhørernes tanker og holdninger. Lad mig dele mine indsigter og inspirere til et liv uden brok, drama, frygt, stress og bekymringer. Lad mig anspore deltagerne til at tage ansvar og tilsætte handling. Mine autentiske beretninger, der leveres med både styrke og sårbarhed, giver stof til eftertanke.

Pias foredrag er underholdende og oplysende på samme tid, og hun leverer med ærlighed, autencitet og generøsitet. Mange dage er nu gået, siden jeg oplevede Pia og hendes foredrag. Hendes energi og budskaber sidder stadig i mig.”

Lotte Arnsbjerg

Eksempler på foredrag, men jeg skræddersyr gerne

 • Tag magten hjem  – et foredrag om bevidsthed og ledelse. Du er chef for ca. 70 billlioner celler i din krop. Ansvar er nødvendigt for din overlevelse og trivsel.
 • Kunsten at mestre livet – du har to stemme i dig. Hvilken du lytter til, er afgørende for dit liv. Lær at skelne, og du vil højne din trivsel, glæde og indre fred.

Inspiration og nærvær, båret af autencitet

ForedragsholderMine foredrag er båret af autentiske budskaber, og jeg har en kuffertfuld af konkrete værktøjer, som jeg flittigt deler med tilhørerne. Indholdet tilpasses målgruppen og jeg sætter en ære i at gøre mine budskaber aktuelle gennem perspektivering til den hverdag, vi alle kender.

Jeg er blottet for berøringsangst, når det gælder livets store spørgsmål og svære udfordringer. Jeg tør vise min sårbarhed men også min styrke.

Humor og selvironi er vigtige ingredienser i mit liv og derfor er tonen let og forfriskende, når jeg går på scenen.