cropped-piaglavind_webtop_10_1.jpg

ONLINEFORLØB: ‘Sæt dig selv fri’ er en rejse over 4 uger, hvor du forløser smertepunkter i dit liv. Forløbet er for dig, der ved, at noget i fortiden ødelægger dit værdifulde nu. Gennem forløbet får du adgang til det ubevidste lag i dit sind og rydder op i dit liv. Forløbet arbejder på sjælsniveau, og ændrer dit liv og dine relationer for altid.

Læs mere om indhold og udbytte.

Når livet gør ondt, er støtte vigtig

Før eller siden, gør livet ondt. Jeg ved, hvordan det føles og opleves, for jeg har selv stået der indtil flere gange. Rejsen fra det dybeste mørke – ud i lyset – kan være en lang og svær proces, men sådan behøver det ikke være.

Jeg støtter og guider mennesker, der ønsker at forlade det smertefulde og finde tilbage til livsglæde, lykke og indre fred.

Jeg er optaget af personlig og sjælelig vækst.

Læs om livsvejledning

Ord fra en klient

“Du er meget til stede i vores samtaler. Jeg fik mod til at slutte et livsafsnit, så jeg kan komme videre, så jeg kan bevare mig selv, så jeg kunne finde tilbage til mit eget værd og tro på min egen dømmekraft igen..”

– Bodil Bøiehøj

Interview med Pia Glavind

Foredrag, der gør en forskel

Jeg er en walk-the-talk kvinde, der leverer kraftfulde og autentiske budskaber, som perspektives gennem egne konkrete livserfaringer.

Mine budskaber er både fagligt, teoretisk og praktisk funderede. Jeg ved, hvad jeg taler om, fordi jeg selv praktiserer det, jeg formidler.

Mit største ønske er, at inspirere mennesker til at tage ansvar og vælge lysets vej gennem livet.

Respons fra opdragsholder

“Mange tusind tak for dit fabelagtige foredrag. Så levende, intenst og relevant med dine specifikke værktøjer og samtidig velformuleret og enormt skræddersyet til vores behov. Du har virkelig ramt plet.”

– Barbara Diemi, Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Læs flere udtalelser

BLOG

Rensningsritualer

Alle tager bad, men få renser sindet. Det har en pris. Er du villig til at betale den? De fleste mennesker tager et brusebad om morgenen. Vi starter på en…

Læs mere

ÅBNE ARRANGEMENTER

Åbne Arrangementer

Åbne arrangementer

Arrangementerne er nævnt efter dato.   Tilgivelse på sjælsplan Arrangementet handler om transformation på sjælsplan - helt konkret og jordnært. Du bliver vidne til en autentisk fortælling, hvor jeg befinder…

Læs mere