+45 5056 8717 pg@piaglavind.dk
cropped-piaglavind_webtop_10_1.jpg

Når livet gør ondt, er støtte vigtig

Før eller siden, gør livet ondt. Jeg ved, hvordan det føles og opleves, for jeg har selv stået der indtil flere gange. Rejsen fra det dybeste mørke – ud i lyset – kan være en lang og svær proces, men sådan behøver det ikke være.

Jeg støtter og guider mennesker, der ønsker at forlade det smertefulde og finde tilbage til livsglæde, lykke og indre fred.

Jeg er optaget af personlig og sjælelig vækst.

Læs om livsvejledning

Ord fra en klient

“Pia hjalp mig med at finde ind til mig selv, mine værdier og ‘back on track’. Jeg oplevede en autentisk, nærværende vejleder, der lynhurtigt skabte klarhed over det, der forhindrede mig i at nå mine mål.”

– Kenneth

Foredrag, der gør en forskel

Jeg er en walk-the-talk kvinde, der leverer kraftfulde og autentiske budskaber, som perspektives gennem egne konkrete livserfaringer.

Mine budskaber er både fagligt, teoretisk og praktisk funderede. Jeg ved, hvad jeg taler om, fordi jeg selv praktiserer det, jeg formidler.

Mit største ønske er, at inspirerer mennesker til at tage ansvar og vælge lysets vej gennem livet.

Respons fra opdragsholder

“Mange tusind tak for dit fabelagtige foredrag. Så levende, intenst og relevant med dine specifikke værktøjer og samtidig velformuleret og enormt skræddersyet til vores behov. Du har virkelig ramt plet.”

– Barbara Diemi, Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Læs flere udtalelser

BLOG

Alle mennesker fører krig

Ofte tænker vi på krig som noget i den ydre verden, men der findes også en indre krig, der foregår i alle mennesker. I dig, mig, vores nabo og vores…

Læs mere

ÅBNE ARRANGEMENTER

Inspiration For Alle

Inspiration for alle

Mine åbne arrangementer markedsføres i øjeblikket på min Facebook side. Kig under begivenheder hvor du finder alle relevante oplysninger.

Læs mere