+45 5056 8717 pg@piaglavind.dk

Fri af fortiden

Når vi slipper fortiden, suges vi direkte ind i nuets felt.


Der var engang hvor jeg bebrejdede, søgte at forstå, krævede, ønskede og håbede. Jeg troede, at andre skulle gøre noget eller ændre noget, for at jeg kunne være lykkelig. Den misforståelse har jeg sluppet, og det har bragt mig et intenst nu, jeg ikke kendte i tiden før tumor Ruth blev mig bekendt.

Jeg elsker min fortid, for den har været med til at skabe den, jeg er i dag. I dag værdsætter jeg alle de svære relationer og situationer, der har været. De har lært mig så uendelig meget om mig selv og livet. Men i tiden før tumor Ruth, havde jeg det med at hænge fast i fortiden, og det bragte mig lidelse.

Jeg er færdig med at hænge fast i fortiden. Jeg er færdig med at være offer, og deri ligger min lykke og livsglæde. Jeg har VALGT ikke at være offer for noget som helst. Det kan man faktisk…men det vidste jeg ikke.

Dette arrangement handler om livsglæde, vækst, kærlighed og fred. Det handler om at blive bevidst om det, der kan slippes og dermed bringe dig ind i nuets kraftfulde felt.

Du får faglig viden og konkrete værktøjer. Men måske vigtigst af alt, får du mulighed for at være i dialog med et menneske, der mestre de teknikker, hun taler om. Stil spørgsmål eller lyt i tavshed. Uanset hvad du vælger, vil dette arrangement give dig stof til eftertanke.

Spirituelle fortællinger fra hverdagen® handler om at bruge livets hændelser til sjælelig vækst. Det er i hverdagen, vi får mulighed for at træne, øve og højne vores visdom. Men hvordan omsætter vi hverdagshændelser til spirituel visdom? Det får du et bud på ved disse arrangementer.

Arrangementet handler om transformation på sjælsplan – helt konkret og jordnært. Du bliver vidne til en autentisk fortælling, hvor fortælleren befinder sig i en livskrise og står med det afgørende valg: offer eller fredelig kriger?

Arrangementet lægger op til, at man som deltager finder inspiration til at se sit liv og dets hændelser i et nyt lys. Modstand, kriser og udfordringer kan låse os fast i lidelse, men vi har altid et valg. Spirituelle fortællinger fra hverdagen® sætter fokus på vejen fra mørket ud i lyset.

Der serveres kaffe/te og frugt. Stemningen er afslappet og uformel.

Arrangementet afholdes i København, lørdag den 12. august. Har du lyst til at deltage, kan du købe billet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *