+45 5056 8717 pg@piaglavind.dk

Tilgivelse på sjælsplan

Sæt dig selv fri – gennem sand tilgivelse.


Tilgivelse er et ofte misforstået begreb. Tilgivelse er ikke tegn på svaghed. Tværtimod. Tilgivelse handler ikke om, at vi skal lade andre mennesker træde på os, mens vi vender den anden kind til.

Kom og hør om tilgivelse i spirituel kontekst. Du vil sandsynligvis se dit liv i et helt nyt perspektiv efter dette arrangement.

Intet menneske kan sige sig fri af bekymring, irritation og vrede. Vi dømmer og fortæller historier. Det er deri fængslet består, set fra et åndeligt perspektiv. Ønsker du at blive i dit fængsel? Eller vil du ud i friheden, og opleve indre fred og vedvarende glæde?

Jeg vil belyse fire konkrete skridt, der sætter dig fri. Jeg vil også introducerer dig til tankesystemet Frygt eller Kærlighed. Arrangementet starter med en fortælling fra et konkret og virkeligt forløb. Hændelserne sættes ind i en spirituel kontekst og med udgangspunktet i tankesystemet Frygt eller Kærlighed, trækkes læringen frem i lyset. Der inviteres til spørgsmål og dialog.

Spirituelle fortællinger fra hverdagen® handler om at bruge livets hændelser til sjælelig vækst. Det er i hverdagen, vi får mulighed for at træne, øve og højne vores visdom. Men hvordan omsætter vi hverdagshændelser til spirituel visdom? Det får du et bud på ved disse arrangementer.

Ved dette arrangement får du faglig viden og konkrete værktøjer. Men måske vigtigst af alt, får du mulighed for at være i dialog med et menneske, der kender vejen ud af mørket, og mestrer teknikken. Stil spørgsmål eller lyt i tavshed. Uanset hvad du vælger, vil dette arrangement give dig stof til eftertanke.

Arrangementet lægger op til, at man som deltager finder inspiration til at se sit liv og dets hændelser i et nyt lys. Modstand, kriser og udfordringer kan låse os fast i lidelse, men vi har altid et valg. Spirituelle fortællinger fra hverdagen® sætter fokus på vejen fra mørket ud i lyset.

Der serveres kaffe/te og frugt. Stemningen er afslappet og uformel.

Arrangementet afholdes i København, lørdag den 16. september. Har du lyst til at deltage, kan du købe billet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *